floating


title gerak2



widgeo.net

14 Jan 2013

tips nak bagi bibir cantik dan asli...

Assalam.. disini mila ingin mengucapkan selamat hari isnin kepada semua penghuni blog dan juga semua orang... semoga baik2 saja dan sentiasa diredhoi Allah,,, 

erm,,, dalam otak dok sibuk2 fikir assignment nih kan, mila ad trfikir plak n nak share ngan suma orang... tp kalo dah ada yang taw tu buat2 x taw je lah,,, 

sebenarnya mila nak bagi satu tips pasal macam mana nak bagi bibir sentiasa nampak pink and kelihatan ada garis2,,, pendek kata cam delima merekah la, gitu,,, 

erm ok2 mila nk bgitaw nih,, dy senang jer x susah mana pon.. 
camni, waktu hampa mandi tu mesti ampa brus gigi kan,, bila brus gigi tu msti ampa brus lidah kan,, 
ha... waktu tu lah kita berus bibir skali... nampak cam geli kan?? sbenarnya x pon... mila suruh berus bibir skali tu bukannya dengan bekas2 ubat gigi ngan sisa makanan skali lekat kat brus gigi tu,, maksud mila kat sini, basuh la dulu brus gigi tu,,, 
sebab apa kena brus gigi dulu baru nk brus bibir tu?? 
sebabnya bila brus gigi tu x guna lagi, mesti dya kering kan? bila dya kering, mesti lah keras kan?? 
ha... dengan cara nak melembutkan berus gigi tu, kena la guna dulu baru la lembut skit.. satgi luka plak,,, 
humm,,, x maw la camtu kan,,, 

ok,, yang tu je lah mila nk bagitaw...  
dah jadi amalan dah pon,,, ampa suma plak?? jomlah try,, snang ja... 

slamat mencuba!!

;-D