floating


title gerak2



widgeo.net

31 May 2013

blog denGan facebook...

Assalamualaikum!!..
eh,,, terexcited pulak..
hehe... ok2... semua dah makan?? semua dah ready nak tidur?... ala.. kejap la.. awal lagi.. jom la blogwalking dulu...
mila ada something nak cerita nih...
antara blog dengan facebook, yang mana hampa paling suka??
ok,, memang tak dinafikan la blog kan? walaupun facebook tu wajib kena buka setiap hari kan3....
hehe sama la kita...
sebenarnya mila bukan nak cakap suka yang mana satu,,, sebab tak kisah pun...
tapi mila nak sembang pasal isi untuk blog dengan isi untuk facebook...
maksudnya kat sini... blog adalah untuk menulis sesuatu yang panjang2 macam pengalaman, perasaan, berita, dan yang sama waktu dengannya... manakala facebook pulak sama la jugak kan...
tapi yang bezanya kat sini... cuma panjang dan pendek je kan?.. betul tak? mila pun tak sure sebenarnya nih,,, hum... *tu lah orang nk tulis blog aq pun nk tulis.. last2 x dak isi nak tulis...
sebab apa tau,, kadang2 ada jugak orang tulis pendek2 kat blog.. tapi nampak menarik nak tengok... mila pon nak tulis jugak pendek2 tapi takut orang tak dak nafsu nak baca... takut jadi bosan...
kalau kat fb update status pendek2 tu dah biasa la kan... ok lah nak gerak dulu... bubye...

ehh,,, kejap kejap kejap!!...
em,, kalau ada benda yang tak kena dekat blog mila ni, tolong komen taw... sebab mila dah kekeringan idea nak karang sesuatu yang menarik...
almaklumlah asyik study ja... sampai tak tau pasal dunia semasa... *study la sgt...
eh,, esok bola taw.. jangan lupa tunggu depan tv..
ok roger n out!....
=D