floating


title gerak2



widgeo.net

24 Nov 2013

Habis final, Mula cuti...

Assalamualaikum...
Alhamdulillah...

Sekarang dah masuk musim cuti sekolah kan...
Untuk yang masih belum cuti sem, its ok... mila pulak dah start cuti sem hujung minggu nih, tapi disebabkan paper final exzam habis awal 14 haribulan lepas dah boleh balik kampungdah... Dan sekarang nih mila dah berada di kampung halaman yang tercinta....
untung2 cuti sem pulak sama dengan cuti sekolah, dapat la berkumpul ramai2 ngan adik bradik semua... cuma 27 haribulan nih baru lah lengkap forum kami 1 famili, sebab adik mila yang nombor 2 tengah SPM skarang ni.. lagi 3 paper rasanya...

Umm... sesetengah orang kalau cuti2 macam ni ada yang pergi holiday, cari kerja, buat kerja dll... tapi mila?? hehe... nothing... duduk rumah goyang kaki ja...
hampa ? macam mana?? ada buat apa2 tak??  kalau ada bagus...
ya la.. sekurang-kurangnya ada jugak benda yang nak dibuat daripada duduk saja kat rumah "membina badan" kan... haa...
ok, untuk paper haritu,,, Alhamdulillah mila boleh jawab... sebab dah study cukup2 kot,, kawan satu bilik pon dok kawal mila suruh study.. waw dah macam cikgu disiplin dah dia,, kalau daripada yang sem2 lepas ada 6 subjek semuanya...susah sikit la,, tapi sem baru ni hanya ada 4 subjek saja... so kena la buat betul2 kan... nanti tak pasal2 rosak pointer... harap2 lah dapat pointer terbaik kali nih... Amin..

ok,, check it out... Assalam...