floating


title gerak2



widgeo.net

12 Aug 2014

Second Practical..!!!!...

Assalamualaikum !! (teruja)

Adakah hari2 anda semua seceria hari ini?? Kalau ya.. Alhamdulillah..
Sebab apa... sebab semalam taklimat praktikal kedua.. Tak mau tanya ka Mila dapat kat mana?? Hehe... dekat saja.. Klinik Guar Chempedak... dekat kan??.. Yess of Course..
Kalau nak ikutkan sebelum nih Mila memang selalu doa mintak dapat Terengganu.. sebab hospital sana ada bagi sijil praktikal bila habis.. Lain la kalau tempat lain..
Semalam waktu tengah berdebar menunggu keputusan praktikal dari Cik Ayu staf yang handle budak praktikal kolej kami umumkan nama... terketar-ketar tangan ni ha.. Sambil tu dok harap tak nak dapat Hospital Grik.. dan Alhamdulillah memang tak dapat pon.. hehehe...
Mila tengok macam-macam ragam macam-macam aksi kawan2 yang dapat result tempat praktikal.. ada yang seronok tak dak dah... ada yang menangis tak mau2.. ada yang runsing... ada yang tekejut... dan sebagainyalah... dah macam dapat result SPM pulak tengok.. Mila?? mestilah senyum sampai ketelinga..hehe.. Bersyukur sangat..
Nak cerita lagi... dekat klinik kali nih Mila dapat sekali dengan Najwa.. haa... ada jodoh dak kami.. dulu kat Hospital Yan pon sama.. kali nih kat klinik pon sama..
Nampak tak?? Allah tak bagi Mila pergi jauh2 sebaliknya Allah bagi Mila duduk dekat2 ja.. Mesti ada hikmah tu kan.. Wah.. indahnya hidup nih..
ok tak nak lah membebel banyak-banyak...
Apa2 pun.. Selamat berjuang kepada kawan2 sekelas dan se'batch' dengan Mila yang mana dapat jauh2 tu hati2lah ya.. semoga doa kita semua mengiringi kalian.. InsyaAllah..

#savePalestine
#pray4Gaza
#pray4mangsaMH17
#AlFatihah..