floating


title gerak2



widgeo.net

14 Feb 2015

sEm 8... !!!

Bismillahi rahmanirrohim...
Assalamualaikum sahabat-sahabat...

Pejam celik pejam celik dahh masuk tahun 2015 yang kita tertunggu-tunggu kan...
Bila dah masuk tahun baru... umur pon barulah kan.... kalau dulu masih keanak-anakan.. kebudak-budakkan.. Tapi sekarang dah boleh buat keputusan sendiri, dah pandai berdikari walaupun sikit-sikit...
Alhamdulillah...

Dan untuk study pon Alhamdulillah... Lebih lagi minat untuk belajar tu bertambah kuat.. dan makin bernafsu pulak nak menuntut ilmu.. hehe...
Pointer pon Alhamdulillah.. lebih baik dari sebelum-sebelum ni..
Mama dengan Abah yang selalu mendoakan mila 5 kali sehari memang tak dapat nak dilupakan..
Kepada kawa-kawan yang dah banyak tolong, ajak, suruh, tanya, dan ajar mila sebelum-sebelum nih mila sangat-sangat appreciate...
Hanya Allah sahaja yang boleh balas apa yang u all dah buat kat mila selama kita study kat Kolej nih..
Terima kasih sangat-sangat...

Sekarang bila dah start sem baru ni.. sem 8.. dah jadi macam semangat baru tumbuh... uwahh... ada peningkatan ni... lagi-lagi bila belajar subjek yang memang berdasarkan praktikal sebelum nih,,, memang best la... siapa yang tak best...

harap2 kali nih memang 4 flat.. amiin...