floating


title gerak2



widgeo.net

13 Aug 2013

SaLam AidilFitri....

Assalamualaikum warga blogger semua... !!!!
Alhamdulillah dapat jugak mila menulis kembali blog nih yang dah brapa bulan tak dihiraukan nih... bukan sebab apa.. broadband tak "hidup" sebab ada masalah sikit...
di kesempatan ini, mila nak ucapkan Selamat Hari Raya Maaf Zahir dan Batin...

Maaf lah terlambat ucap, harini dah masuk hari raya ke-6 dah... masih belum terlambat kot rasanya...
humm... by the way.. dah lama tak on facebook macam-macam dah berubah... dekat 2 bulan... tapi tak kisah pun... bagi mila benda tu semua biasa ja.. cewah...

Agak ramai kan yang sambut hari raya tahun ni dengan meriah?? tapi bagi mila biasa ja.. tak tau lah kenapa. Mungkin sebab tahun nih adik mila nk SPM kot... so, raya tahun nih jadi ala kadar ja... makan-makan pon mama x buat... makan ja apa yang ada... tema baju hari raya pon tak dak, pakai ja baju apa pon... tak pa tahun depan masih ada lagi... insyaAllah...

Untunglah bagi sesiapa yang beraya dengan meriah, bersyukurlah... dekat facebook pun dah nampak kemeriahan tu, dengan gambar-gambar yang diupload.. aktiviti-aktiviti yang dibuat masa raya.. open house dan yang sama waktu dengannya...

Oklah... dengan ini mila nak mengundur diri untuk harini... terima kasih kepada yang sudi menjenguk blog mila sebelum nih...

harap apa yang salah mintak ditegur... terima kasih...

Salam Aidilfitri....

=D